Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2019.11.13 - 03:55:09 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 2 [3]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Optimalt Bröd - formfranska  (läst 20687 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
berittis
Hero Member
*****

Smörklickar: 9
Offline Offline

Antal inlägg: 873


« Svara #30 skrivet: 2014.01.27 - 19:51:29 »

Hur mycket rismjöl tar du?
Loggat
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 30859



Hemsida
« Svara #31 skrivet: 2014.01.27 - 20:19:24 »

Om jag tar pofiber också? Kommer inte ihåg hur jag gjorde. Tror jag tog ungefär hälften så mycket rismjöl som annars och så pofiber tills det kändes bra liksom.

Det är fel med uträkningarna i första inlägget också. Måste lagt in kh och sånt för en halv sats. För på en hel blir det två långfrallor. Har sådana lite mindre formar. Det måste ju bli 19 skivor per bröd snarare än per hel sats.

Ny upptäckt, torka skivor i ugnen funkade inget bra. Det blev smuligt av det. Låta hela brödet ligga framma och torka och skiva vartefter när det är torrt i ändarna blir bättre, men vet inte om hela hinner torka så innan det blir dåligt. Kankse torka hela brödet i lite formen i ugnen?
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 30859



Hemsida
« Svara #32 skrivet: 2014.01.27 - 20:24:31 »

Måste förklara mig. Det blev alltså inte vanligt smuligt. Det villa falla sönder helt, som ett pulver, så fort jag tog i det. Väldigt misslyckat.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
berittis
Hero Member
*****

Smörklickar: 9
Offline Offline

Antal inlägg: 873


« Svara #33 skrivet: 2014.01.28 - 20:07:50 »

Synd.  :sad:
Loggat
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 30859



Hemsida
« Svara #34 skrivet: 2014.01.28 - 20:25:29 »

Men de torra ändarna jag skar av brödet som fick ligga framma bara var ju jättegoda. Tror det funkar att göra så. Eller rosta eller smörstek, det vet jag ju blir bra.

Ska testna igen till helgen för han-som-nästan-inte-kan-äta-någonting kommer. Tänkte att såna torra skivor med aïoli antagligen skulle bli en hit där. Fast då blir det utan po, för potatis tål han inte.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Sidor: 1 2 [3]   Gå upp
  Skriv ut  

 
Gå till:  

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!
Sidan skapades på 0.068 sekunder med 23 databasfrågor.