Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2019.08.24 - 03:14:40 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Resistenta bakterier i danskt kött  (läst 743 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 30806



Hemsida
« skrivet: 2014.11.13 - 19:50:51 »

Ja, alla har väl redan hört.
http://www.svt.se/nyheter/danska-bonder-kan-sprida-antibiotikaresistens

Kolla Rapport på webben om ni inte såg. ICAs representant sa att ICA anser att detta kött behövs bla bla bla. Behövs? För vad mer än ICAs omsättning? Fy fan. Bojkotta skiten säger jag. Hoppas CG gör det. De är ju enda som har lite stake i såna här sammanhang även om derar dubbelmoral är stor den också. Men de har ivf fattat att att ta bort skit som kunderna inte vill ha/är rädda för (som GMO-fläsk) kan vara ett försäljningsargument det också.

Det är ju redan så att få köper den där jäkla danska fläskfilén. Hur lågt priset än är ligger högarna kvar där. Det mesta av det danska fläsket vi ändå köper misstänker jag är "felmärkt".

Att tänka på i sammanhanget är kanske att många charkmärken är danska. Gøl och Tupip t.ex.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  
 
Gå till:  

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!
Sidan skapades på 0.072 sekunder med 22 databasfrågor.