Vem har gnällt, jag?
Jag bara förundrar vad dom hittar på....
Jag behöver inte gnälla alls, jag har ju nuförtiden två olika naturbetande nötbönder att beställa ifrån
och även en vildsvinjägare.
Apropå vildsvin, ett år sedan köpte vi kött från bekanta, troligen av äldre svin, för jag gillade inte smaken.
Resten av sällskapet tyckte att det var ok.
Denna gången fick vi ungkött och jägaren sade att det ska vara små grisar så att det ska smaka gott.
Och det verkar stämma.
Dessutom tipsade han om att vildsvin ska marineras länge, hälst 2-3 dygn för att det ska få smaken.
jag har hittat tre olika marinad resept och har hunnit testa två av dom. En texmex-marinad har blivit poppis nu
och 15-åringen vill grilla hälst varje dag.
Vad kostar godingen? 50 kr kg , styckat , skivat och klart hem till köket!