Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2020.06.05 - 17:47:35 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Kycklingwallenbergare  (läst 3050 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Bookia
Hero Member
*****

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 622



« skrivet: 2008.02.18 - 01:29:34 »

350g kall kycklingfärs (går lika bra med kycklingfiléer, det ska ändå mixas)
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 äggulor
2 dl vispgrädde

Sätt ugnen på 175 grader.
Mixa allt utom grädden ordentligt, tillsätt grädden i omgångar tills det har bildats en smidig färs.
Klicka ut biffar i het stekpanna med mycket smör. Stek på båda sidor.
Ställ de stekta biffarna i ugnen i ca 10 minuter.
Servera med brynt smör, rårörda lingon och ärter.

Jag åt detta med hemgjord bernaisesås, stuvad spenat och lingon, Önos har osockrad lingonsylt som innehåller endast 6gr kh per 100g sylt. Dock innehåller det aspartam istället men man använder ju så lite så det unnar jag mig. Det blir för övrigt gudagott. Rekommenderas varmt.
Loggat

All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star.
Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  

 
Gå till:  

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!
Sidan skapades på 0.045 sekunder med 25 databasfrågor.