jag försöker göra en sådan köksdag / veckan.
Många saker är ju långkok som behöver kollas ibland, ungsbak där man måste blyta plåt varje kvart
och såsen som måste bevakas...
Det är då smidigt att stå där och göra rubbet på en gång.
Det blir mängder av disk , oftast 2-3 maskiner fulla. Jag är ruskit bra att organisera, om jag får skryta,
så det rullar på rätt bra. Någon av sönerna hjälper oftast till med att skala rotfrukter, eller dela ägg, finfördela kött osv.
Gårdagens uppfinning var hur smidigt är att spara såsrester!
Ni gör det redan säkert, men jag testade för första gången.
Jag har sådana fryspåsar som gör isbitar och funderade hur skulle jag få såsen i dom...?
Jag stoppade en TRATT på öppningen, nöp fast fingarana kring den så att påsen inte skulle ramla av av tyngden och hällde i såsen.
Den ran smidigt ner i påsens olika avdelningar
. Så smidigt och kladdfritt!