Jag försöker bli klokare, tack Hemul.
Jag känner mig väldigt glad idag. Vi kom hem med 60kg nötkött idag.
Jag satte på direkt och gjorde en köttfräsdeg av 6kg färs. Det blev 42 stora köttfärsbiffar med den den hamburgarepressen.
Han verkligen rekommendera manicken. Snygga och smidiga hamburgare snabbt och lätt.
man får bra 6 stycken på en ungsplåt så det har tagit hela kvällen att steka dom, men då har vi lite snabbmat i frysen!
I morgon blir det storstek av rostbiff, entrecoté, oxfile och innanlår ( det tror jag att det va...) .... in i ungnen på låg värme på 5 timmar och sedan in i saltlaget för ett par timmar. Och vips har vi några kilo stek i frysen också.
jag har även handlat in massa ättika och krondill med kryddor så det blir inlagt squash precis så mycket som burkar räcker till, jag har väl 7 rätt stora glasburkar. jag har hela mitt herrskap här hemma i morgon, så jag räknar med att det går unnan, när alla hjälper till.
Vi torkar äpplen och päron på löpande band...