Idag höftade jag maten på "fel höft" det blev inte gott alls, den gick väl ner men men..
aubergines, paprikor, sallatslök, blekselleri, tomat, collards ( bladkål) med salt peppar vitlök oregano och smör i ungnen och efter en stund massa ägg och lite grädde.
Men det hela smakade precis ingenting, för lite salt och peppar och örter.
Ungdomarna i huset kommenterade så här :
11 år : " mamma jag tar bara lite för jag vet inte om jag orkar så mycket idag ..."
15 år : " vaddå, inget kött, jag vägrar äta om det inte finns kött också !"
17 år " hmm , jag var inte så hungrig längre när jag såg maten ..."
jo-då alla åt men i morgon måste det bli "riktig mat"
Det var en premiär också, vi har hela 10 sockermajsplantor och därmed ungefär lika många fina majskolvar mogna.
De koktes som förrätt och smaskades i med smör. DET var gott enligt juryn, men jag tror att jag skippar majsen nästa gång, den smaken har jag inte
saknat på något sätt.
Satsar hellre på popmajsen vid melodifestivalen.. .den börjar vara pop-mogen då vid feburari