Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2018.07.16 - 17:41:52 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: mynlens curryfisk  (läst 2658 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Mynlen

********

Smörklickar: 35
Offline Offline

Antal inlägg: 6507


låt bli MIN OST!


Hemsida
« skrivet: 2011.12.03 - 20:15:59 »

Ja inte gula curryn iallafall!

jag ville ha kabeljo men den var slut så det blev alaska pollock. Vitfisk alltså. Har ingen aning om hur dålig eller vadsomhelst den är.

Jag lade fiskblocken i litet vatten, salt, smör, och citronsaft, kokade några minuter, så att den var halvfärdig. Under tiden stekte jag en hackad lök litet. inte så det blev brunt.
jag vispade ca 1 dl grädde hårt och hade i ungefär lika mycket majonnäs, och en del röd currypaste. Det är en kryddblandning, finns i olika färger och starkhet.
lade fisken i ungsform, löken ovanpå, gräddblandningen på den och sen i ugnen så det blev litet färgat och såsen blev genomvärmd.

OMNOMNOMNOM var det!!
Loggat



hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 30620



Hemsida
« Svara #1 skrivet: 2011.12.03 - 20:25:19 »

Och så åt du upp alltihop själv!  :club_idiot:

Jag har faktiskt aldrig testat sån där currypaste. Kanske är dags för det. :dribble:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Mynlen

********

Smörklickar: 35
Offline Offline

Antal inlägg: 6507


låt bli MIN OST!


Hemsida
« Svara #2 skrivet: 2011.12.03 - 20:46:31 »

Nej, jag delade med Jan :) Men vi brottades om sista såsdropparna haha!

jag köpte för ett tag sen en sån på Lidl, dom har inte alltid, och blev jätteöverraskad av smaken. Inte stark men mycket full av smaker. Går säkert att använda till fler saker. Jan brukar ha litet i sina äggsallader han gör. Men han häller till så mcyket smaksatser överallt att ägget inte märks längre eller nåt :)

Röd currypaste är den jag gillade jättemycket.
Loggat



hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 30620



Hemsida
« Svara #3 skrivet: 2011.12.03 - 21:07:48 »

Jag gillar också den fisken. Fy bubblan, här trodde jag att du åt rätt lite och så sätter du i dig 1/2 dl grädde och 1/2 dl majjo i en sittning. Och går ändå ner i vikt.  :cry:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Mynlen

********

Smörklickar: 35
Offline Offline

Antal inlägg: 6507


låt bli MIN OST!


Hemsida
« Svara #4 skrivet: 2011.12.03 - 21:39:37 »

det vet jag inte. Men jag äter detta ju inte varje dag!!!

få se vad vågen säger imorgon....
Loggat



Tina

*******

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 2830



« Svara #5 skrivet: 2011.12.05 - 14:23:54 »

Smarrigt, jag använder ofta currypasta men gillar nog grön bäst. Och den ska köpas i asiat-butiker för att vara riktigt starka och goda.
Loggat

Mynlen

********

Smörklickar: 35
Offline Offline

Antal inlägg: 6507


låt bli MIN OST!


Hemsida
« Svara #6 skrivet: 2011.12.05 - 15:56:41 »

jag klarar inte för starkt. Så jag håller mig till röd. Men nästa gång ska jag köpa grön til sambon då!
Loggat



Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  
 
Gå till:  

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!
Sidan skapades på 0.069 sekunder med 22 databasfrågor.