Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.04.18 - 05:43:37 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 [2]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Fredag och vad äter du till middag????  (läst 10910 gånger)
0 Medlemmar och 2 gäster tittar på detta ämne.
Ninnan
Superhuman
*******

Smörklickar: 16
Offline Offline

Antal inlägg: 2504


« Svara #15 skrivet: 2011.12.02 - 19:26:22 »



dom är så härliga så här års...mycket rom både i huvud och kropp...
..............

Skönt att det finns en till i världen som pillar i huvudet på räkorna..
Loggat
Affe
Sr. Member
****

Smörklickar: 6
Offline Offline

Antal inlägg: 431



Hemsida
« Svara #16 skrivet: 2011.12.02 - 20:18:42 »



dom är så härliga så här års...mycket rom både i huvud och kropp...
..............

Skönt att det finns en till i världen som pillar i huvudet på räkorna..

det är ju där det gotta sitter  :worshippy:
Loggat

Kasta aldrig sten i glashus utan att ha hjälmen på
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31106



Hemsida
« Svara #17 skrivet: 2011.12.02 - 20:25:05 »

Jag ska äta kycklinglever.

Bara?


Vad då bara?  :confused3:

Det blev kycklinglever (nästan eko, Hagby) i gräddsås med lök och trattkantereller. Risportion från frysen irörd i såsen och surkål till. Så klart.  :tongue:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Affe
Sr. Member
****

Smörklickar: 6
Offline Offline

Antal inlägg: 431



Hemsida
« Svara #18 skrivet: 2011.12.02 - 20:28:06 »

Jag ska äta kycklinglever.

Bara?


Vad då bara?  :confused3:

Det blev kycklinglever (nästan eko, Hagby) i gräddsås med lök och trattkantereller. Risportion från frysen irörd i såsen och surkål till. Så klart.  :tongue:
kantareller   :dribble:
Loggat

Kasta aldrig sten i glashus utan att ha hjälmen på
Ninnan
Superhuman
*******

Smörklickar: 16
Offline Offline

Antal inlägg: 2504


« Svara #19 skrivet: 2011.12.02 - 20:44:53 »

kantareller    :dribble

.....

Det är bara du här som inte vet att jag har kilovis med kantareller i frysen!   :crazy:
Loggat
Affe
Sr. Member
****

Smörklickar: 6
Offline Offline

Antal inlägg: 431



Hemsida
« Svara #20 skrivet: 2011.12.02 - 21:19:26 »

kantareller    :dribble

.....

Det är bara du här som inte vet att jag har kilovis med kantareller i frysen!   :crazy:
:nonono: får väl kontra med tonvis i skogen då  :look_down:   samt två 3 liters syltkrukor med torkade trattisar :loony:... fast jag älskar mer än annat gula färskstekta kantareller med lite lök och grädde  :w00t:  men om du vill bli av med några kartonger kantareller  kan jag komma i morgon :flowers:
Loggat

Kasta aldrig sten i glashus utan att ha hjälmen på
Tina

*******

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 2830



« Svara #21 skrivet: 2011.12.05 - 14:15:19 »

Jag ska äta kycklinglever.

Bara?

Här blir det entrecôte med bea och rötjut till det. Min son är som din dotter 1,5 % ska det va. Sen blir det tv-soffan men ikväll har jag problem, jag har följt Idol, gillar På spåret och så visar dom ett program med Stefan Sundström, allt på samma tid  :kungfu: Vad ska jag välja?
Jag spelar in allt som jag inte hinner se...sedan glömmer jag bort vad jag skulle se :redface:  entrecote med bea... thats the thing.. vryggbiffen var ok den med men en fet entrecote är alltid rätt :lick:

Vi har inte dubbelkort och kan inte som förr spela in på en kanal och se en annan. Det blev Sundström, resten kan man se på play. Ryggbiff är inte dumt det heller.
Loggat

Tina

*******

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 2830



« Svara #22 skrivet: 2011.12.05 - 14:16:26 »

Jag ska äta kycklinglever.

Bara?


Vad då bara?  :confused3:

Det blev kycklinglever (nästan eko, Hagby) i gräddsås med lök och trattkantereller. Risportion från frysen irörd i såsen och surkål till. Så klart.  :tongue:

Jag trodde du skulle äta endast kycklinglever men i gräddsås mm blev det en annan sak.
Loggat

hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31106



Hemsida
« Svara #23 skrivet: 2011.12.05 - 15:20:12 »

En del saker är så självklara att man inte behöver nämna dem.  :lol:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Tina

*******

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 2830



« Svara #24 skrivet: 2011.12.06 - 12:43:32 »

Blev sugen på leverpastej bara för det, ska kanske inhandla lite kycklinglever och göra en sats.
Loggat

Ninnis
Newbie
*

Smörklickar: 0
Offline Offline

Antal inlägg: 18


« Svara #25 skrivet: 2011.12.06 - 17:40:16 »

Jag gjorde en stor form med Airams Moussaka i söndags, den äter jag till middag idag, såå gott  :worshippy:
Loggat

Äter LCHF sedan mars 2011
Sidor: 1 [2]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544