Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.03.28 - 21:41:47 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 2 [3]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Kan man saltkoka all kött?  (läst 29572 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Ninnan
Superhuman
*******

Smörklickar: 16
Offline Offline

Antal inlägg: 2504


« Svara #30 skrivet: 2011.08.30 - 20:37:38 »

var tvungen att slå i Kajsas kokbok; "1 kg rulle av nöt" jag ger mej!  :blink:
Loggat
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31106



Hemsida
« Svara #31 skrivet: 2011.08.30 - 20:38:05 »

http://www.spisa.nu/3.12740/varufakta/styckning-oxe-se/

Det är ju kostjärt!  :sosad:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Nora
Hero Member
*****

Smörklickar: 7
Offline Offline

Antal inlägg: 532



Hemsida
« Svara #32 skrivet: 2011.08.31 - 15:00:51 »

Hehehe, den koa var då ett genetisk mysterium  :eeek:

Har ho rullen uppe i röva!!  :max-shock:   :lmao:
Loggat

Bra sås reder sig själv ...
MiaP
Hero Member
*****

Smörklickar: 15
Offline Offline

Antal inlägg: 848


Hemsida
« Svara #33 skrivet: 2011.09.02 - 12:49:13 »

Jag köpte härom dagen rimmat nötkött av typ saltrulle i skvor från charkdisken. Det går att göra med likadant med stekar och andra köttbitar på samma sätt som när man gör saltrulle. Den är ju ganska hård så man får nog moderera koktiden något.
Loggat

Mer smör i maten och vikten rasar
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31106



Hemsida
« Svara #34 skrivet: 2011.09.02 - 13:02:37 »

Men kolla vad det står på styckningsschemat. Är rullen samma sak som rumpstek? Rumpstek är ju gott.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
idalinda
Extraterrestrial
********

Smörklickar: 41
Offline Offline

Antal inlägg: 6909



« Svara #35 skrivet: 2011.09.02 - 15:59:30 »

Ge dig nu Hemul, rulle är rulle och inte rumpstek!

Det säjs att rullen är det segaste som finns i djuret efter skenor och brosk :flirting:

Loggat
Affe
Sr. Member
****

Smörklickar: 6
Offline Offline

Antal inlägg: 431



Hemsida
« Svara #36 skrivet: 2011.11.17 - 14:58:39 »

Ko skinka   :cool_big:
Loggat

Kasta aldrig sten i glashus utan att ha hjälmen på
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31106



Hemsida
« Svara #37 skrivet: 2011.11.17 - 16:26:38 »

Jag åt en gång björnskinka, vilket var mycket gott. Men jag undrar fortfarande vad som skiljer en björnskinka från en björnstek. Båda lär ju vara björnstjärt. :goggle:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Ninnan
Superhuman
*******

Smörklickar: 16
Offline Offline

Antal inlägg: 2504


« Svara #38 skrivet: 2011.11.17 - 16:33:56 »

ásså, använder man inte ordet stjärt till barnrumpor  :pippi: och inte till diverse bitar på ett djurkött
Loggat
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31106



Hemsida
« Svara #39 skrivet: 2011.11.17 - 16:39:40 »

Inte efter att man sett TV-serien Gransvakt (parodi på Pistvakt). Den var inte särkilt bra, utom ett avsnitt när en tjej blivit veggo och förfasde sig över julskinkan. Det slutade med att de beslutade sig för att begrave grisstjärten på gården.  :bg:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Sidor: 1 2 [3]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544