Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2019.09.20 - 23:13:50 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Julkalkon  (läst 3310 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
kwidell

*******

Smörklickar: 29
Offline Offline

Antal inlägg: 4160



Hemsida
« skrivet: 2011.01.11 - 05:14:02 »

Jag gjorde en Helstekt kalkon för första gången i år... och det blev väldans gott!  :dribble:  enkelt var det också!  :nod-yes:
jag utgick ifrån instruktionerna på City Gross hemsida.. om hur man steker kalkon.. tid och temperatur.. men jag kryddade och fixade enligt jamie olivers princip!.. nämligen att jag blandade iordning ett örtsmör, som jag sedan pressade in under skinnet på kalkonen. detta resulterade i en jättesaftig och fin kalkon som verkligen blev mummsig!!  :lick:

till detta serverade jag en sås som jag gjorde på saften från kalkonen.. grädde.. lite kryddor... samt några skedar med tranbärs gele. en riktig höjdare!  :thumbsup:
Loggat

Jag har aldrig mött en kallori som jag inte tyckt om!  :inlove: mer om mig på: http://skruttens.blogspot.se

Startvikt: 138,7 - Som lägst: 113,3 (-25,4 kilo)
Nytt avstamp: 120,2  - Som lägst: 105,8 (-14.4 kilo)
Totalt tappat sedan starten: 32,9 kilo
Just nu: 108,4
Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  

 
Gå till:  

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!
Sidan skapades på 0.085 sekunder med 24 databasfrågor.