Jag är mycket konfunderad. Det är inte första gången jag äter fläsklägg direkt, men det saknas i min privata lilla databas. Fattar ingenting, jag. Vad värre är, SLV har bara fläsklägg utan svål och putsad, d.v.s. utan fett - rena bantningsmaten ju! Nån som hittat värden för fläsklägg med det götta kvar någonstans?
Min mat (SLVs databas?): 
"Fläsklägg gris u svål kokt"
Per     100Gram         
Energi kcal: 204,00      Energi kJ: 853,00
Proteiner: 31,90      Fiber: 0,00
Kolhydrater: 0,00      Vatten: 56,80
Alkohol: 0,00          
Fetter:
Fett:   8,40      Kolesterol:   97,00
E-mättade:   3,50   Mättade:   3,60
F-mättade:   0,90          
Vitaminer:
A:   15,00      B1:   1,00
B2:   0,30      B3:   14,20
B6:   0,40      B9:   3,00
B12:   0,60      C:   0,00
D:   0,90      E:   0,70 
Mineraler:
Fosfor: 260,00             Järn: 2,20
Kalcium: 13,00            Kalium: 604,00
Magnesium: 44,00    Natrium:   661,00
Selen: 16,20       Zink: 3,60
Sen får du väl "bonka på" med lämplig mängd ister för att täcka in svålen - äter du den?