Siktkaka
<< < (2/4) > >>
hemul:
Det finns flera sorter här också. Det här är Dansuckers, så det kommer väl från sockerbetor kan man tänka. Det ser ut som havregryn ungefär, men hårda. Har köpt något annat märke som var likadant, men minns inte vad det var. Sen gör Finax ett som verkar vara malt. Tror faktiskt det var Finax som också hade flingor förut. Det har väl slutat med det, för det finns inte på sajten.
http://finaxglutenfritt.se/produkter/fibrex/

Upplysningsvis åt jag nyss av brödet. Jag skar en stor tårtbit, sådär 1 dm bred som jag delade och öste på smör, ost och skinka. Sen delade jag de mackorna på längden så det blev fyra. Lättare att äta så när man har mycket pålägg. Det blev 4 g kolhdrater. Inte mycket att bråka om, tycker jag även om man vill hålla det lågt.
hemul:
Just ja, man skiter som en gnu av det här brödet.  :biggrin1:
Mynlen:
du med din gnuskitning :)

Kan vara interessant att fota olika fibrexen för att förstå skillnaden.  För jag antar det också gör skillnad för resultatet. Jag har tyvärr inte tillgång till det nu, om jag har kvar det vill säga. Minns inte.

hemul:
Jättedålig bild på Dansukkers sajt, men man ser väl ändå att det är flingor. Rågflingor ser det ut som, inte havregryn!
http://dansukker.se/foodservice-svenska/produkter/alla-produkter/fibrex-fs-se.aspx

Sånt finkornigt funkar nog också, men jag tror inte det blir samma struktur. Det är det jag gillar med det här brödet, att det känns lite grövre än man är van vid med surrogatbröd.
Mynlen:
ska nog fota dom en gång, dom som jag kan hitta vill säga!
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida