Vad då samma argument som LCHF använder? Det där var ju jättebra!
Gick upp ett ljus för mig också. Jag förundras alltid över att det sägs att "vi" köper så mycket importerat kött för att det är billigare och att vi måste välja svenkt. Tycker inte man ser utländskt kött så ofta, förutom dansk fläskfilé och den får de ju skänka bort. Och lamm, men det är ju inte så underligt att det köps eftersom det sallan finns svenskt i butik och finns det är det bara de dyraste bitarna. Men så klart räknas offentlig upphandling in! Det måste ju vara enorma mängder till alla skolor, sjukhus och andra institutioner. Kanske räknar de in färdigmaten också.
Förresten, menar du att de vill kunna få LCHF i skolor och på sjukhus så tycker jag att man visst ska kunna få det. Varför ska man behöva äta nåt man mår dåligt av? Skulle själv välja LCHF på sjukhus, flyg o.s.v. om det gick. Med potättillägg, förstås.
Fast det primära för mig vore nog ändå att slippa sohäxans sörpa och få riktig mat. Sen kan jag nog peta bort det jag inte vill äta själv och ha med mig fett Däremot tycker jag detta vurmande för LCHF på krogen är löjligt. Finns väl inte en (riktig) restaurang som inte kan låta bli att lägga på riset/potatisen och slänga på en klick smör och lite sallad istället.