Extra fett permanentar tjockisheten

Sidor: << < (4/6) > >>

hemul:

Nu är det en recept på en liten helgskinka med glaze motsvarande en halv dl socker. :max-shock:
http://www.kostdoktorn.se/recept/helgskinka-med-glaze

fetsmart:

Citat från: hemul skrivet 2017.04.12 - 11:20:59
--
Nu är det en recept på en liten helgskinka med glaze motsvarande en halv dl socker. :max-shock:
http://www.kostdoktorn.se/recept/helgskinka-med-glaze

--

Hamnar väl precis på 5E% kolhydrater så LCHF är det väl, ett par hundra gram majonnäs eller kryddsmör ā la Tommy per portion så blir det perfekt, men att kalla den sockerfri är ju "mentalt"...

hemul:

Alla ska me'! :lol:

Men snälla du, du fattar ju inte 5-procentregeln! Den har ALDRIG gällt hela maträtter - om man lagar dem själv. Färdiga produkter däremot, då gäller det 5% av hela hopjoxet. Så här är det för att det ska bli ENKELT för dummisar. Så var så vänlig och fatta!  :club:

fetsmart:

Citat från: hemul skrivet 2017.04.12 - 19:36:31
--
Alla ska me'! :lol:

Men snälla du, du fattar ju inte 5-procentregeln! Den har ALDRIG gällt hela maträtter - om man lagar dem själv. Färdiga produkter däremot, då gäller det 5% av hela hopjoxet. Så här är det för att det ska bli ENKELT för dummisar. Så var så vänlig och fatta!  :club:

--

Vänligen förklara vad som gäller för "hela maträtter - om man lagar dem själv"... 10 procent? 20?...

hemul:

Verkligen inte! För hemlagat gäller 5 % för varje enskild ingrediens. Utom kryddor. Men bara om de inte är söta!

Sidor: << < (4/6) > >>