var finns stop-knappen ... jag kan käka en hel 86% kaka ... lätt
.
Men med min ny tillsatsnoja, vet jag att den innehåller sojalecetin, så jag gjorde min egen choklad idag.
Cocos (ca. 1 dl) , kakao (2 dl), och sedan olika varianter
1) med stevia ( 1 msk egna torkade blad... det blir inte mycket efter en stund i morteln)
2) med stevia och vanilj ( lite av äkta varan)
3) med 8 russin och krossade makadamianötter ( en halv påse - 40 g) och mandelflarn ( ett näve - var det nu 50 gram kanske)
Man måste vänja sig vid , allt känns så starkt ändå.
Familjen gillar bäst den med nötter
, styrmannen gillar inte steviasmak
och alla ropade efter varför jag inte använde bär !!
Jo, av den enkla anledningen att alla bär var i frysen.
men vi har redan tidigare konstaterat att om man blandar jordgubbar i smeten blir det faktiskt riktigt gott.
Så nästa gång provar jag basen + nötter och jodgubbar .