"Soltorkade" tomater

Sidor: << < (2/4) > >>

hemul:

 :nod-yes:

hemul:

Jo, en sak. Hur använder man dem egentligen. Jag är för snål för att köpa så jag har knappt smakt sådana godsaker. Har man dem i maten blir det väl rätt meningslöst? Sallader och sånt eller?  :blush:

Mynlen:

vid sidan om eller några i salladen.

Det jag är galen i: avocado i bitar, några såna tomater med litet av GODA oljan jag använt till dom där tomaterna, flingsalt och en liten skvätt balsamvinäger. Vit eller röd. Eller jag har grillat paprika  och sen plockat bort skinn och sånt, med några såna tomater.. dregel dregel. Eller.. jaa det lärde jag mig sist:

aubergine och zucchini i skivor, stek dom i grillpanna tills dom har svarta ränder och sen doppar man dom fort i vinäger och lägger åt sidan. Det är SUPERGOTT!

Jag kan äta tomaterna så från burken förresten... som godis!


Sorla:

Vi använder dem i vår goda kycklinggryta. Egentligen ska det vara Kycklingpasta med soltorkade tomater. Men eftersom jag inte äter pasta längre så blir det gryta. Består av kyckling, strimlade soltorkade tomater, babyspenat och grädde. Kryddor efter tycke och smak.

Mynlen:

Låter supermumsigt!


Sidor: << < (2/4) > >>