rabarber

Sidor: << < (2/3) > >>

idalinda:

Hemulen har nog förklarat ingredienserna, jag använder de samma men kör det hela i ungsplåten så att det ska räcka till fem...

Jag hackar rabarber i små bitar, strör över socker och rikligt med kanel.
Sedan tar jag smör och arbetar i den mandelmjöl, nötter, iblad lite havregryn och annat liknande.
Det blir kanske 100g smör på en ungsplåt.
Smular allt över rabarbern och stoppar i ungnen då vi börjar äta huvudrätten.
Pajen brukar vara klar när vi har ätit---  :lol:

hemul:

Jag trodde du bakade en riktig paj, alltså en sån med skal. Det kanske var till något annat?

idalinda:

Jag har alltid gjord smulpaj till rabarber, även på HCLF-tiden.
Någon pajbotten testade jag ett tag sedan, men kommer inte ens själv ihåg receptet nu,
kommer bara ihåg att vi tyckte att det var en pajbotten på riktigt.
MÅSTE få någon ordning på mina recept någon gång...


Ninnan:

Men vad f*n det låter gott!! Tur att jag inte orkar  baka.
Alla hemlagade pajer är himmelskt  :inlove:

Fjällmor:

aha.. jag trodde du hade en socker å mjölfri variant å bju på  :flirting:

Sidor: << < (2/3) > >>