rabarber

Sidor: (1/3) > >>

idalinda:

Vi var lite sena i år med rabarberpajen, men i går gottades även en sådan tillsammans med hemmagjord glass!
Lite blev det över till frysen.
Det börjar vara dax att skörda resten och frysa in allt.


Tina:

Marianne har en paj i sin blogg som verkar supergod. Tyvärr ryms den inte i min kalorireducering  :worried:

hemul:

 :lol:

Nä, det är skit! Man får plocka bort allt det där extra.  :so_mad:

Fjällmor:

Citat från: idalinda skrivet 2012.06.03 - 16:50:09
--
Vi var lite sena i år med rabarberpajen, men i går gottades även en sådan tillsammans med hemmagjord glass!
Lite blev det över till frysen.
Det börjar vara dax att skörda resten och frysa in allt.


--

Hur gör du rabarberpaj idalinda..?

mina knoppar sig upp i detta nu...



hemul:

JAG gör rabarberfräs och det är lika gott som paj och mindre kladd. Jag steker helt enkelt raparberbitar i stekpannan, i smör förstås. Sen häller jag över mixad mandel eller andra nötter, det kan gärna vara lite bitar kvar. Strör över stevia och lite råsocker av nåt slag och steker tills det blir knaprigt. Är jag riktigt busig tar jag lite ströbröd också för att få den rätta smaken, bara någon tsk eller två till en portion. Det går åt mycket smör, så det är lite kört med kalorierna för man ska ju ha vaniljsås till också. Man kan göra som smulpaj i ugnen också, men det är risk att smulet bränns då.

Sidor: (1/3) > >>