Subcalva

Sidor: << < (8/11) > >>

Mynlen:

absolut.

som en helt annan produkt...

Linika:

Var kan man få tag på sånt om man känner för att prova?

Mynlen:

Saluhallar tror jag. där dom har finare ostar och sånt. Men Tina vet nog bättre.

Och annars i frankrike  :lol:

hemul:

De hade ett tag i delikatessen på min ICA. Getmjölk också. Men jag tror de slutat. Det var väl ingen som köpte. En liten flaska getmjölk, max 2 dl, kostade typ 75 spänn och smöret hade liknande prissättning. Jag köpte faktiskt en liten klick smör. Det smakade som mitt hemsaltade Valio men var alldeles för salt och saltkornen enormt stora, typ omalt kvarnsalt.

idalinda:

Subcava, roligt att du finner smoothies som intressant.
Det tog några varv i min hjärna innan jag fattade att " detta kan visst fungera hos oss" .

Vilka bär/ frukt tänker du blanda med ( i teorin) med det gröna?
Alltså jag är nyfiken vilka bär/frukt du anser är viktiga/nyttiga att äta.

Hos oss är det naturen som styr, då vi försöker äta efter årstiden så gott det går.
Vi har mängder av olika bär i frysen från sommaren och fortfarande lite äpplen i förrådet.
Jag köper lite eko-päron ( ett av mina barn tål inte päron, och det är nu slut med dom egna) och för att
jag gillar päron med min mandelkaka.

Jag odlar fortfarande egna gröna blad till smoothien. Vi har morotsblad i frysen, och jag odlar ärt och solrosskott i lådor.
I växthusvärmen växer det även mangoldblad och under lampan i förrådet lite olika salladsorter.
Nu under februari har vi inte riktigt en ny smoothie-kanna varje dag, så mängden/ person är lite mindre än en månad sedan,
men jag hoppas att tillgången tilltar i april i alla fall. Fast då börjar det sina i bärförrådet istället  :flirting:

Jag undrar just om vi behöver ännu ett frysbox till ....

Sidor: << < (8/11) > >>