4 Ägg + 2 gulor 
200g Creme fraiche 
150g Smält smör 
5g Flytande Hermesetas 
10g Bakpulver 
200g Bake Pro 
Smält smöret. Vispa samman ägg och crème fraiche, tillsätt smöret och flytande Hermesetas. Blanda Bake Pro och bakpulver. Rör ner i äggblandningen till en slät smet. 
Skeda upp i jättestora muffinsformar. 20 st á ca 40 gram. Dom blir knappt halvfulla. 
Grädda 175 grader varmluftsugn, 185 grader vanlig ugn, ca 13 minuter. 
Bullarna blir lite torra i konsistensen men det beror nog på att proteinet inte binder vätskan som vanligt mjöl gör 

  . 
Bullarna innehåller per st: 10g P, 11g F, 1g Kh. 
De 2 äggvitorna som blir över passar bra till att göra egen mandelmassa av till semlebullar. 
200g skållad mald mandel, 2 äggvitor och ca 10g flytande hermesetas. 
Arbeta samman och förvara den kallt i plastpåse. Mandelmassan innehåller 
per 10 gram: 44 kcal, 1,6g Protein, 3,8g Fett, 1g Kolhydrater. 
Nu kan du göra en smarrig semla med grädde. Avnjut den gärna i en djup tallrik med varm mjölk (hetvägg)  

  . 
Bullarna smakar också mycket gott med smör och ost, typ som fralla 

  .