kvar i frysen : vinbär, jordgubbar, bladselleri, spenat, lökblast, persilja, dil

Sidor: << < (3/4) > >>

idalinda:

 :huuh:

idalinda:

kvar i frysen, hmm, ett par påsar broccoli och blomkål, squash, grönkål och lite kryddor.
Dagens grönsakstillbehör var just broccoli-blomkål i ugnen.

idalinda:

I år har jag vart riktigt glad att jag frös in mycket dill!
Det är roligt att blanda det med cf och rödlök till räkor!

hemul:

Blir det bra att frysa? Hackar du den eller? Jag tycker den där man köper är rätt smaklös.

idalinda:

Jag tycker att det finns mycket smak kvar, en klar dillsmak på såser.
Jo, jag bara hackar dom grovt och fryser i rätt små portioner( 1/2-1 dl) och stoppar sedan alla små bollar i en större påse.

Sidor: << < (3/4) > >>