Amerikansk Cheesecake.

Sidor: << < (2/2)

esther:

Ska det va så ska det va!!!   :chef:

Ekub:

Cheesecake är grymt gott :drool:, men vanliga receptet med massor av socker gör att den blir så grymt söt...så passar nog bra att ha lite mindre socker mängd! Ska testa, men tror jag testar att blanda i honung som Hemul föreslog :smile:. Hur mkt honung har du då i grundsmeten föresten, Hemul?

Inte ens tänkt på att man kan byta  ut digistivekexen med något annat *s*, mörk choklad ska absolut testas!  :lol: Kanske med lite nöthack också...rostade hasselnötter kanske?!  :drool:

hemul:

Moi? Jag har aldrig ens gjort LC-cheesecake än.  :tongue:
Men jag brukar använda olika sorters socker/honung/sirap + stevia i annat. Min erfarenhet är att man kan ta lika lite riktig sötning oavsett vad det är. Är det svårt att blanda i maten brukar jag blanda det riktiga söta och stevia i lite vatten och sprinkla över, t.ex. sirapen till kålpudding. :nod-yes:

esther:

Chokladkrossvarianten funkade förträffligt. Och så lite hallon till... :thumbsup:

hemul:

Tror jag det.  :tongue:

Sidor: << < (2/2)