Budapesttåra a'la LCHF

Sidor: << < (3/4) > >>

MiaP:

Går ju att göra en Pavlovatårta om man har sparade äggvitor. Gör en marängbotten. Fyll med vispgrädde och hallon.
  :lick:

Vira:

Smörkrämen tycker jag har lite svårt att bli tjock tillräckligt, så jag tog lite gelantin och rörde i när den var kokt.
Blev jättebra när den kallnat. Så nu sitter jag med Nötmarängtårta med smörkräm emellan och grädde på. En mugg kaffe till det smakar kalasgott.


hemul:

Gelatin är ett dunderbra knep till mycket. Bara det ska ätas kallt.  :cheers:

hemul:

Jag undrar om man kan frysa sådana här bottnar eller blir de alldeles mushy-mushy då? Jag tänkte frysa bara bottnar utan fyllning alltså.

Vira:

Hallo, Hemulen  :lol:
Jag har fryst dom här bottnarna och dom var lika torra efteråt  :nod-yes:

Sidor: << < (3/4) > >>