Fuskmajonnäs

Sidor: << < (2/4) > >>

MiaP:

Himlar med ögen för att det var ett så lätt recept.  :neutral:

hemul:

Jag trodde du dissade min majjo.  :cry:

kwidell:

Tycker det låter som ett ypperligt sätt att göra köpemajonäsen nyttigare!  :nod-yes: .. men har du kokosfettet flytande när du blandar ut med majonäs?.. det kokosfett jag har hemma är i en semi-fast form.. om du förstår vad jag menar?!   :shy:

hemul:

Men dra mig på en liten vagn! Är du här nu också?   :clapgrin:

Välkommen ska du vara.  :whink: Jo, jag hettar ju upp oljan först för att få bort smaken. Sen får den stå framme i kastrullen bara tills jag ska göra majjon. Det tar minst ett dygn för den att stelna igen i rumstemperatur när den väl smält. Skulle inte göra en stor skål så här, men vill man bara ha en liten klick till räkmackan eller nåt så är det helt OK. Lite extra salt och kajenn bara och kanske en droppe vinäger...

kwidell:

jo du blir inte av med mig!  :wave: följde din signatur från kostdoktorn.. och hittade hit i går natt! 

Sidor: << < (2/4) > >>