Fuskmajonnäs

Sidor: << < (3/4) > >>

hemul:

Är du en sån där stalker?  :max-shock:

kwidell:

yepp!  :lmao: .. eller jag kanske är en sån där "aggressiv LCHF:are!?   :crazy:

hemul:

Då bannar jag dig bara.  :cool:

Fast det bästa är faktiskt att blanda majo med hemsyrad grädde.  :nod-yes: Fattar inte varför ingen verkar nappa på den idén. Det är jävulskt gott.  :crazy:

kwidell:

Hemsyrad grädde??! hur gör jag det?!  :w00t:

hemul:

Buslätt! Godare och fetare är kräm fräs. :lick:

Det är nästan godast att inte blanda grädden och majjon utan bara ta av båda, om det inte är en sås förstås! Äter ofta ägg- och räkmacka på morron. Gör den som en klämma. Först smör över hela brödet (platt tunn kaka). Lägger kokta äggulor som jag bryter sönder lite på ena kanten och sedan räkor. Innanför det en smal sträng finhackad gul lök. Brer tunnt med majjo på bortre kanten som klister. Tjock sträng sur grädde ovanpå löken som är i mitten liksom (för att den inte ska spruta ut åt alla håll när man biter). Lite citronbitar och dill över. Vill man ha nån slags grönsaker kan man ju lägga på det också, men det vill jag oftast inte. Dofta inte alltför snålt med kajennpeppar och eventuellt lite salt över. Vik ihop och NJUUUUT!  :yay:

Testa den! Jag kan äta sån macka varje dag!  :dribble:

Sidor: << < (3/4) > >>