Dragonkyckling |
(1/1) |
Fjällmor: http://web.mac.com/fjallmor/iWeb/Webbplats/Blogg/C86E4B99-18D2-4886-A097-86A43FB7EF30.html smör vitlök scharlottenlök champinjoner kycklingfilé körsbärstomater dragon basilika örtsalt svartpeppar en skvätt grädde Fräs lök, vitlök, champinjoner och kycklingfilé i smöret. Slå över burken med körsbärstomater. Krydda och låt koka ihop. Slå i en skvätt grädde på slutet för att runda av. Klart! Vi har verkligen en liten kärleksaffär med dragon sen i somras... /Fjällmor |
hemul: Det är bland det godaste jag vet. :nod-yes: Dragon och kyckling är perfekt ihop. Dragon och tomat är perfekt ihop. Tomat och kyckling är perfekt ihop. Det blir en kulinarisk smakbömb! :throw_flowers: |
Fjällmor: mmm...förra helgen gjorde jag ett långkok. Hade ingen höna :shake_head: men kyckling fick duga. ojojoj så gott det var kyckling rödlök i klyftor vitlök i smaschade klyftor körsbärstomatburkar dragon lite dijon svartpeppar och salt.... ner med allt i järngrytan å så in i vedspisens ugn typ.. hela da'n. (jag tror jag har nå'n oattraktiv bild på den mosiga härligheten nånstans) Serverades med rotsakspytt och stekt halloumi :nod-yes: |
Nora: Gött gött!! :lick: |
Navigering |
Meddelandeindex |