För novisen vid spisen - att bena ur en lammframdel

Sidor: << < (2/6) > >>

hemul:

Är metoden godkänd av specialisten?   :whink:

Fjällmor:

 :blush: moi..?

Ärligt, jag är för lat... Ja schläng hela biten i långpannan, grönsaker runt, kryddor och smör på allt, in i ugnen tills klart

jo  :cool:

Men ibland lyckas jag övertala någon att skära sådär fint som du  :thumbsup: och då blir det mumz!  :clapping:

Vi gillar lamm i detta huset. Nästan lika gott som ren  :flirting:

hemul:

Ren är ännu mörare... :tasty:

MiaP:

Jag gillar också lamm och det ser jättegott ut. :drool: :sheep:

Marinda:

Verkligen tjusig urbening, och det tillagade köttet såg jättegott ut.

Själv har jag hittills som Fjällmor stekt framdel hel, men det där verkar värt att pröva.

Sidor: << < (2/6) > >>