MiaP
|
|
« Svara #30 skrivet: 2008.04.06 - 21:24:45 » |
|
|
|
|
Loggat
|
Mer smör i maten och vikten rasar
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #31 skrivet: 2008.04.06 - 21:28:06 » |
|
Agar du Glennart?
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
MiaP
|
|
« Svara #32 skrivet: 2008.04.06 - 21:31:21 » |
|
Japp
|
|
|
Loggat
|
Mer smör i maten och vikten rasar
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #33 skrivet: 2008.04.06 - 21:45:27 » |
|
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
MiaP
|
|
« Svara #34 skrivet: 2008.04.06 - 23:02:33 » |
|
Ja, va inte det värt en smörklick.
|
Mer smör i maten och vikten rasar
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #35 skrivet: 2008.04.07 - 13:07:09 » |
|
Strömming ättiksinlagd med mycket lök, mums Undrar sa flundra hur mycket socker det går in i fisken egentligen. Det känns som om det borde vara rätt lite, men det vore väldigt bra om det fanns någon tumregel för det där. På färdiga inläggningar anger de ju idiotiskt nog näringsinnehåll för hela produkten, inte för avrunnen vara, så det kan man ju inte gå efter heller. Precis som folk sitter i stugorna och dricker sillspad!
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
MiaP
|
|
« Svara #36 skrivet: 2008.04.07 - 14:00:08 » |
|
Ja det där har jag också funderat över, lika med saltgurka också. Det kan ju inte vara särskilt mycket eftersom det mesta måste vara kvar i spadet.
|
|
|
Loggat
|
Mer smör i maten och vikten rasar
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #37 skrivet: 2008.04.07 - 15:01:36 » |
|
Man skulle ju kunna väga lagen man häller på och sedan hälla av den efter några dagar och väga igen. Men det är ju inte säkert att det går in lika mycket av allting i fisken/gurkan förstås . Vi kanske skulle börja terra Felix och andra företag. Något av dem borde väl ha uppgifter på det.
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
Fjällmor
|
|
« Svara #38 skrivet: 2008.04.07 - 18:09:09 » |
|
nu ni är det banne mig älskade knäppgökar jag adopterar er ALLA! (säg inget till maken..)
|
|
|
Loggat
|
Peace, love and all that jazz! /Fjällmor
Stolt 4-barnsmor som älskar att springa barfota över fjället och har ett passionerat förhållande till sin vedspis.
Viktreser från 106 kg till "må bra"vikt - dagsform? 75 kg!
Hälsoreser - dagsform? Obeskrivlig. Är värkfri efter 10 år med värk...
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #39 skrivet: 2008.04.08 - 18:32:13 » |
|
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
MiaP
|
|
« Svara #40 skrivet: 2008.04.08 - 23:12:50 » |
|
|
|
|
Loggat
|
Mer smör i maten och vikten rasar
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #41 skrivet: 2008.04.08 - 23:29:34 » |
|
Måste du se den? Räcker det inte om jag talar om vad den heter? Märket är Lobster. Det är nog en ny produkt, för den finns inte med på deras sajt.
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
MiaP
|
|
« Svara #42 skrivet: 2008.04.09 - 12:32:12 » |
|
Ok, såg något liknande i veckans reklam från Vi, tror jag men kostade 69,90 eller nåt sånt. Får ta och kika när jag ska till affären idag. Och alldeles nyss fick jag min frys reparerad. Den pajjade när vi var på semester och var 10 grader varm när vi kom hem från Spanien. Det räckte väl med att det var varmt där och inte i frysen. Det vart en hel del slängt.
|
|
|
Loggat
|
Mer smör i maten och vikten rasar
|
|
|
hemul
|
|
« Svara #43 skrivet: 2008.04.09 - 12:36:21 » |
|
Vilka ampra dofter det måste ha varit! Fick du ut på försäkringen? Jag hörde nyligen att man får ersättning för förstörd mat, något jag inte visste när jag behövde. Undrar hur det funkar?
|
|
|
Loggat
|
|
|
|
MiaP
|
|
« Svara #44 skrivet: 2008.04.09 - 12:50:25 » |
|
Jag tänker inte bry mig om att ta ut något på försäkringen först kostar det självrisk, sen får man avdrag på bonusen i 6 år. Så det är bara att bita ihop och köpa ny mat. Jo jag har fått ut för många år sedan när en annan frys pajade när jag bodde i Bromma. Men det är knappt lönt att ta ut det. Det är därför försäkringsbolagen kör med att man får bonus när man har flera försäkringar som ska vara skadefria. Och det är 20 % per år så det blir mycket pengar på 6 år.
|
|
|
Loggat
|
Mer smör i maten och vikten rasar
|
|
|
|