Jag har upptäckt en ny smak

Sidor: (1/5) > >>

hemul:

Och jag kallar den hemami.  :cool:

Jag har också upptäckt att vi inte har något forum för att prata om matlagning, sånt som inte är recept. Kan vi döpa om ett av de här allmänna kanske?

Hur som, jag gillar pepparrot jättemycket och tycker det är gott istället för peppar när man steker kött, speciellt fett fläskkött. Bara salt och mycket riven pepparrot alltså. Nu skulle jag göra en köttfärssöra med pepparrot häromdagen och fick för mig att jag ville ha vitlök och tomat också. Trodde uppriktigt att det skulle bli ganska äckligt, vet inte varför jag fick för mig det, men det blev inte äckligt, tvärtom! Det häftiga är att det smakade egentligen varken pepparrot, vitlök eller tomat. Det smakade hemami!  :throw_flowers:

Testa, det var verkligen supergott. Fast nästa gång ska jag ta tärna fläskkarré eller liknande, då blir det nog ännu godare. Grädde ska det så klart också vara i och tomaten i bitar som får koka sönder.

Ary:

Höhöhö hemami  :lmao:

Gottegris där.  :nod-yes:

Ska genast köpa pepparot och testa  något i den stilen. Är inte det dessutom en av rotfrukterna som är låg i kh?

ursprungsliv:

Låter skumt. Får testa...

Mynlen:

hur gör man med pepparroten? svår att få tag på färskt här men sist lyckades jag men visste inte hur jag skulle hantera den :)  Annars köper man en burk med pepparrot som en slags gucka. smakar okej men annars inte så mycket

Ary:

Man finriver bara, det allra finaste.

Sidor: (1/5) > >>