Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.03.28 - 18:23:31 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 [2] 3   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Ketchup och chilisås  (läst 40725 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Tina

*******

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 2830



« Svara #15 skrivet: 2012.05.23 - 21:21:56 »

Får se om jag ger mig på det någon dag. Tack för receptet.
Loggat

Mynlen

********

Smörklickar: 36
Offline Offline

Antal inlägg: 6507


låt bli MIN OST!


Hemsida
« Svara #16 skrivet: 2012.05.24 - 08:15:16 »

nej, tomatPURE. som nödketchup utmärkt!
Loggat



hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31106



Hemsida
« Svara #17 skrivet: 2012.05.24 - 11:36:21 »

OK, men jag har inte gjort på tomatpuré, så det kan jag inte svara på. Jag tror inte det blir lika bra. Som du säger är det ju redan ketchup nästan och man måste ju koka länge för att få smaken ur kryddorna.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Mynlen

********

Smörklickar: 36
Offline Offline

Antal inlägg: 6507


låt bli MIN OST!


Hemsida
« Svara #18 skrivet: 2012.05.24 - 18:29:26 »

vet inte, men jag menade som nödlösning. Jag tror man kan lägga kryddorna däri och koka upp och sen låta det dra några dagar också.

Jag gör tomatgrejs till pizzan och det är nästan som ketchup. tomatpure, vitlök, salt o peppar, litet soya, litet andra kryddor. mums
Loggat



hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31106



Hemsida
« Svara #19 skrivet: 2012.05.24 - 20:05:21 »

Tror det blir godare på konserverade tomater i så fall, men går gör det säkert.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Corny

*******

Smörklickar: 25
Offline Offline

Antal inlägg: 2562



« Svara #20 skrivet: 2012.05.25 - 02:01:43 »

Tomatpuré till hempizza???  :guns:  Nope, det är underkänt. Liiiiite kan man få ha i. Men tomatsås ska vara med krossade tomater, gul lök och vitlök. Samt en massa örtkryddor. Det bara är så!  :whistle:  :drool:
Loggat

Ibland så är man någon annan än den man ser ut att vara.
Mynlen

********

Smörklickar: 36
Offline Offline

Antal inlägg: 6507


låt bli MIN OST!


Hemsida
« Svara #21 skrivet: 2012.05.25 - 06:08:55 »

då äter jag underkänd hempizza som alla vi gillar  :lick: jag tycker om concentrerade smaken tomatpure ger istället för våta fuktiga burktomatsåsen... och om man kokar in den är det ju i princip samma som tomatpure  :lol:
Loggat



hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31106



Hemsida
« Svara #22 skrivet: 2012.06.01 - 17:22:52 »

Nu har jag försett mig med två andra smaker Lousianasås, Japapeño och Chipotle. Ska bli kul att testa i nån gryta. Provade bara att doppa en bit salami försiktigt i en droppe av varje och de här var starka!  :dribble:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Tina

*******

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 2830



« Svara #23 skrivet: 2012.06.01 - 17:47:20 »

Det lät smaskigt, får bli en tur till Willys imorgon, står dom bland ketchupen?
Loggat

hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31106



Hemsida
« Svara #24 skrivet: 2012.06.01 - 18:35:47 »

Jag  tror de stod intill såna där större flaskor med chilisås och det är nog i närheten av ketchupen. Det var lätt att hitta ivf.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Tina

*******

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 2830



« Svara #25 skrivet: 2012.06.01 - 20:49:09 »

Ok, tack för tipset.
Loggat

Tina

*******

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 2830



« Svara #26 skrivet: 2012.06.02 - 18:51:57 »

Hittade men fick leta där de har utländska grejer, har köpt vanlig och chipottle  :dribble:
Loggat

hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31106



Hemsida
« Svara #27 skrivet: 2012.06.02 - 19:12:05 »

Prova den vanliga i majjo och grädde (eller CF) till ägg- och räksallad eller liknande. Det blir nästan lite Rhode Island stuk, fast starkare.  :dribble:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Tina

*******

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 2830



« Svara #28 skrivet: 2012.06.02 - 19:41:12 »

Oj så gott fast jag blev lite avvaktande mot cf idag, har registrerat i matdagboken och i min måltid blev det lika många kalorier för cf som för köttet. Man blir lite nojig av att räkna kalorier  :eek: Har bestämt att jag inte ska överstiga 2000 på en dag och då får man vara försiktig med cf och grädde inser jag.
Loggat

hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31106



Hemsida
« Svara #29 skrivet: 2012.06.02 - 20:33:57 »

Fråga mig! Vad tror du jag har skurit ner på? Fast jag äter fortfarande grädde, men jag snålar en hel del med smöret när jag steker och det är slut med mackor, då går det åt mer smör.

Fast jag ska börja en ny fas med lite lösare boliner ett tag nu tror jag. Vi får se.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Sidor: 1 [2] 3   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544