Matmuffins
(1/1)
Hovan:

Ingredienser:  Du behöver: 16 muffinsformar av folie (mazarinformar) eller silikon. Alternativt en muffinsplåt av teflon.
Basrecept:
8 st Ägg
1 dl Grädde
1 dl Keso eller Kesella
1 dl Riven Ost, gärna smakrik
1 tsk Bakpulver Salt och Peppar

Exempel på Fyllning: Fetaost, Oliver, Soltorkade Tomater, Knaperstekt Bacon, Kryddig Korv, Svamp, Purjolök, Skinka, Färska Örter, Kryddor osv osv. Matmuffinsen går att kombinera i det oändliga. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser! Så prova er fram med olika smaker =)  Gör så här  Förbered din fyllning, stek om det behövs, skiva, hacka osv. Blanda ihop äggen, grädden, keso/kesella, riven ost, bakpulver, salt och peppar. Blanda ner din fyllning och eventuell annan krydda om så önskas. Häll upp i muffinsformar/muffinsplåt och grädda i 25 minuter på 175°C. 

Hittade detta på lchfrecept.com smakade giftet och enkla att göra.
Tina:
Smarrigt, måste provas. Men vad menar du med att det smakar giftet.
Hovan:
Ha ha det är min telefon som spelat mig ett spratt.
Det ska stå gott :lol:
Navigering
Meddelandeindex