Här är min tårta:
Recept:
4 dl mald cashew (mandel hade jag tänkt, men en allergi)
10 ägg
3 dl grädde
2 tsk fiberhusk
Vispa ihop (jag gjorde det i två omgångar, för att få rätt mängd per plåt)
Sprid ut på två plåtar med bakplåtspapper. 175 grader 15 minuter. När de svalnat delade jag varje botten i två delar.
Tårtan:
Botten nr 1 med
vaniljkrämen på fyra ägg.
botten nr 2 (som ju inte är botten, vad heter det då?) mosade jordgubbar
botten nr 3 chokladkräm ( 100 gr smält choklad låt svalna lite blanda i 1 äggula, låt svalna helt, vispa 1,5 dl vispad grädde och vänd i chokladen, vispa 1 äggvita och blanda i för fluff.
Botten nr 4 toppas med vispad grädde och jordgubbar.
Bottnarna smakar lite pannkaka, vilket jag tycker är ok, men jag vet ju inte vad gubbsen på vägstationen säger.