Spara hopvispat ägg

Sidor: (1/5) > >>

hemul:

Om man ska panera något i ägg, så går det ju inte åt ett helt ägg för mig. Tycker det är så slösigt att slänga halva ägget. Men när jag provat att spara så uppstår en konstig färg, rosaaktig liksom. Det påminner mig om sådan där häftig bakterietillväxt som kan uppstå i toaletter om man inte spolar, så jag tycker det ser farligt ut. Nån som vet om det är OK eller inte?

/LO:

Nä, jag vet inte, men stek det som är kvar. Det går att spara!

hemul:

Det skulle jag om jag hade hund, men jag vill inte äta stekt äggklatt.  Däremot skulle jag kunna ta med det i nästa omelett eller äggröra jag gör, om det gick att spara alltså. :sneaktongue:

Corny:

Näpp! Paneringsägg hade jag aldrig sparat!  :nonono:

Men om du känner dig slösig, kan du väl steka upp det som är kvar och äta upp det direkt?

hemul:

Inte efter att jag doppat nåt i det så klart! Men man borde ju kunna ta undan hälften och spara innan man förorenar det.

Sidor: (1/5) > >>