ris

Sidor: (1/1)

anod:

blev bjuden på middag av yngsta tösen som oxå e lchf:are  :clapgrin: det blev kyckling i curry å ris, just det ris, blomkålsris ! hur gott som helst. märktes ingen skillnad mot vanligt ris när man åt det med sås på.  recept som följer: riv rå blomkål på grövsta sidan av rivjärnet, stek i mkt smör på låg värme i ca 10 min salta o peppra ,klart. jätte gott som en viss tina sa  :lick: . nu kan man äntligen göra nasi goreng å andra goda risrätter igen  :thumbsup:

kwidell:

Ja blomkålsris är jättemummsigt med sås på!.. fast ajg har bara ätit det som kokat. dvs att man river det och sen langar i kokande vatten i knappt nån minut. häll av vattnet och servera.  :tongue: mummsigt! men att steka det i smör måste ju fungera ypperligt också!.. speciellt om man kryddar och serverar till typ Indisk mat!  :dribble:

Ninnan:

Idag åt jag kokt,svensk blomkål med salt och smör. Så gott   :flirting:

Sidor: (1/1)