Kycklingfile
(1/1)
Shyan:
Ett av de första recepten jag gjorde om när jag började med LCHF

Skär en snitt i en kycklingfile o fyll med valfri skinka o ost

ta gärna tandpetare lr om ni har nåt snöre som man har till mat så att "fickan" stängs annars rinner gärna osten ut när den smälter och den är ju godast inne i kycklingen :)

Förr dubbelpanerade panerade jag ju alltid med vetemjöl, ägg o skorpmjöl

Men bytte ut det mot  mandelmjöl, ägg o finhackade Cashewnötter, funkar säkert lika bra med andra nötter om man vill men jag hade bara Cashew hemma

salta o peppra efter smak

Stek sedan i smör tills den fått färg på båda sidorna

Sedan in i ugnen i ca 20-30 min

Sedan slog i jag grädde i stekpannan o gjorde god sås till kycklingen :)
Tina:
Tack för receptet, ska testas. Du får en smörklick av mig för det.
Navigering
Meddelandeindex