Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.11.24 - 03:10:34 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 [2]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Hasselbackare  (läst 20025 gånger)
0 Medlemmar och 2 gäster tittar på detta ämne.
moncaponca

*****

Smörklickar: 8
Offline Offline

Antal inlägg: 677



Hemsida
« Svara #15 skrivet: 2011.02.11 - 07:24:32 »

Bara att bunkra upp då och käka ofta. Blir ju inte svårt med tanke på vilket brett användingsområde som finns runt just svamp  :dribble:
Loggat







Ska man skriva nåt om sig själv??? Tja, har gård, massor med djur, 2 barn, 1 gube, äter LCHF sedan länge. Jobbar inom omsorgen med LSS, äldreomsorg och även som personlig assistent. Annars är jag bilnörd....bilmekaniker...och hobbyn är mina Alaskan Malamutes. Plus en blandras =)
Ekub
Superhero
******

Smörklickar: 15
Offline Offline

Antal inlägg: 1471


« Svara #16 skrivet: 2011.02.11 - 15:20:31 »

Eftersom varenda champinjon jag skulle "Hasselbacka" blev genomskuren, så struntade jag i just det. Skivade chaminjonerna, la dem i en smörad ugnsform, kryddade med salt, svartpeppar och timjan. Efter det skivade jag ost över svampen. Lät det stå inne 20-25 minuter på 200 grader.

Det blev helt suveränt!  :yay: Lite vattnigt blev det. Men originalet kommer absolut inte bli det. Vilken hit! Kommer jag helt klart göra igen.  :lol:

Jag råkade köra igenom mina med men tryckte ihop dem lite  :lol: Men lät gott med skivade med  :flirting:

Bara att bunkra upp då och käka ofta. Blir ju inte svårt med tanke på vilket brett användingsområde som finns runt just svamp  :dribble:

Ja eller hur, och ganska så "nyttiga" verkar de vara att äta med  :smile:
Loggat

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv - Kierkegaard
Sidor: 1 [2]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544