Kyckling Kiev
(1/6) > >>
Tina:
Satt och kolla på Mad men när de gick på restaurang och åt chicken kiev och beskrev det som att smöret skulle rinna utefter hakorna. Blev såklart nyfiken och hittade detta recept http://www.dn.se/mat-dryck/recept/kyckling-kiev Någon som provat. Funderar bara på paneringen om man ska bortse från att det är brödsmulor eller om det finns allternativ.
hemul:
 :drool:
Sorla:
Kan man inte panera med riven ost? Eller smälter den bort när man friterar? Det såg förtvivlat gott ut! Men var lite väl mycket mjöl i min smak tyvärr.
hemul:
Man kan väl peta bort en del av paneringen när man äter om man tycker det blir mycket.

Jag panerar fisk ibland och det blir inte så mycket som man tror (ja, jag har vägt och mätt!). Men då är ju skillnaden förstås att man inte behöver få till ett täckande skal, så man behöver ju inte mätta äggsmeten med ströbröd.
Tina:
Jag tror inte på ost. Kanske malda fläsksvålar kan funka. Eller så gör man som Hemul skriver, petar bort paneringen.
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida