Kycklingfilé med ädelost och bacon
(1/2) > >>
Corny:
Finns något liknande i den här receptskatten, såg jag. Men den här är för god för att strunta i att lägga ut. Enkel är den dessutom också!

Kycklingfiléer
Bacon
Ädelost

Skär ett litet snitt i kycklingfilén, proppa i så mycket ost som du vill ha (och som får plats  :shy: ). Linda sen bacon runt. Jag brukar använda två baconskivor per kycklingfilé, men i vanliga fall ska man visst bara ha en.

Lägg i smörad form och stek i 225 graders värme i ugn i ca 40 minuter eller något sånt. Har inte koll på tiden, för ibland när det har dröjt med maten har jag bara sänkt värmen och ändå har kycklingen blivit god.
hemul:
Ädelost är så gott!  :dribble:

Men när kommer receptet på morotssoppan då? :duckboob:
Corny:
Jag kollade igenom mina receptböcker idag, men det verkar som att morotssoppan har rymt! Jag har bara gjort den en enda gång, så det är inget jag kan på rak arm. Dessvärre så visade det sig att de recept jag hittade inte stämde överens med min version för fem öre. Ska kolla igenom mina receptpärmar också, och se om jag hittar soppan där. Vi får hoppas på det bästa!  :chef2:
hemul:
 :sadsad:
Sorla:
DEN ska jag göra i veckan!  :flowers:

Ha de du ngn god röra till? Eller ngn sås? Vad serverade du till? Jag funderar på ris till familjen och blomkålsris till mig. Alternativt broccolimos. Men då behöver ändå familjen sås......eller var skjutton! Så kan jag ju göra! De får också broccolimos och en liten potatis till. Jag är ett geni!  :wave:
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida