Nej. Jag köpte från amazon.co.uk. De har börjat sälja elektronik till Sverige nu, Köp en du. De kostar inte mer än en rostfri kastrull gör här.
http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,1446.0.htmlNu tycker jag inte att det blir så fantastiskt gott som jag hade trott. Läste en artikel som hade en vettig förklaring. Smakerna liksom blandas totalt. Om man t.ex. kokat kött med morötter och sånt och tar en bit morot så är den inte alls mosig som man är van, men den smakar absolut ingenting, allt har kokat ur. Eller rättare sagt smakar den buljong. Man kan liksom inte uppfatta enskilda smaker i buljongen heller. Artikelförfattarens knep var att tillsätta lita fräsha grönsaker, lök och sånt på slutet eller när man värmer upp för att få det där stinget av igenkännbara smaker. Det var ett himla bra tips. Köttet blir däremot gott och buljongen blir super, men kan som sagt behöva kryddas på.
Lagar inte så mycket mat i den som jag trodde jag skulle, men kokar numera alltid buljong i den. Som nu. Jag kokade jag oxsvansen på spisen. När jag rensat köttet slängde jag benen i slowcookern, hällde på spadet och knäppte på. Sedan kunde jag diska undan och slipper mer fett och os i köket. Det ä'r toppenbra. Där kommer den att få stå stå uppåt ett dygn. Drar inte mer en en glödlampa på slow, värmer inte ens upp köket.