Tro det eller ej, men makarna Eades har uppfunnit (själva eller genom ombud) en praktisk köksmaskin för att tillverka framför allt äggröra i.
http://www.sousvidesupreme.com/sousVide-supreme.phpFru dr Eades bloggar här om att nu är det slut med att stå och svettas över en het panna medans man rör och rör i äggsmeten och gör äggröra the French way. Nu ska man hälla äggsmeten i en plastpåse som man sedan låter hänga över kanten på bänken så att smeten samlas i botten. Efter det suger man ut luften, hur framgår inte, kanske med munnen, sedan stoppar man in påsen i sin SousVide Supreme™ som man hettat upp i förväg. Efter 10 minuter tar man upp påsen och - håll i er nu - masserar den lätt och ploppar sedan ner den i ytterligare 5 minuter. Då tas den upp, masseras igen och sen är det klart, tror jag.
En sån måste jag bara ha! Vilken tidsbesparare! Thank heavens for innovation and the US of A!
Fast egentligen är väl inte grundidén helt korkad, bara utförandet. Det är ju helt enkelt en slowcooker med vatten istället för luft mellan väggarna. Men laga mat i en plastpåse? Nej tack.