Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2021.11.27 - 18:01:17 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 2 [3] 4 5 6   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Äta obegränsat?  (läst 40752 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
kwidell

*******

Smörklickar: 29
Offline Offline

Antal inlägg: 4160



Hemsida
« Svara #30 skrivet: 2009.11.22 - 23:55:33 »

 :lmao: :lmao: :lmao:
Loggat

Jag har aldrig mött en kallori som jag inte tyckt om!  :inlove: mer om mig på: http://skruttens.blogspot.se

Startvikt: 138,7 - Som lägst: 113,3 (-25,4 kilo)
Nytt avstamp: 120,2  - Som lägst: 105,8 (-14.4 kilo)
Totalt tappat sedan starten: 32,9 kilo
Just nu: 108,4
knådarn
Jr. Member
**

Smörklickar: 1
Offline Offline

Antal inlägg: 30


« Svara #31 skrivet: 2009.11.23 - 21:43:18 »

Men tack, söta ni! Känner mig faktiskt lite snyggare nu när jag ätit enligt "er" modell. Har ingen våg, så att jag inte barnen stirrar sig blint på den. Och jag oxå litelite grann   :blink:  Byxorna sitter tyvärr lika hårt som innan men dubbelhakan ser ut att bli mindre. Sen ryker ju pattarna, sist feteröven.
Förr var jag som en bebis, var TVUNGEN att äta var tredje timme annars blev jag varulven själv  :so_mad: .
Och nu känner jag mig hungrig precis som alla andra. och inte ens då vråååålhungrig!
Har nu ätit tre små pannbiffar med smörstekt vitkål, åh jisses vad gott! Vem faen behöver potatis??
Tack alla som hjälper mig!
 :inlove:
Loggat
Fjällmor
Superhero
******

Smörklickar: 18
Offline Offline

Antal inlägg: 1808



Hemsida
« Svara #32 skrivet: 2009.11.23 - 22:38:55 »

 älskade knäppgökar!  :pippi:

 :lmao:

Varmt Välkommen knådarn! (visst är de ljuvliga?)

 :flowers:
Loggat

Peace, love and all that jazz!
/Fjällmor

Stolt 4-barnsmor som älskar att springa barfota över fjället och har ett passionerat förhållande till sin vedspis.

Viktreser från 106 kg till "må bra"vikt - dagsform? 75 kg!

Hälsoreser - dagsform? Obeskrivlig. Är värkfri efter 10 år med värk...
HerrKaos
Jr. Member
**

Smörklickar: 1
Offline Offline

Antal inlägg: 34


« Svara #33 skrivet: 2009.11.24 - 00:24:32 »

Vitkål är en riktig favorit! Har aldrig gillat den rå...traumatiska upplevelser sen skoltiden när de blandade vitkål och lingonsylt som tillbehör till radhusfilén (blodpuddingen)...huvva så hemskt!
Men när kålen steks i smör...yummi! Måste passa på att nämna att jag var på restaurang Rex i Ume i helgen och smakade där ett riktigt gott tillbehör till lammrostbiffen...Creme fraiche blandat med finstrimlad skållad (kokt?) vitkål, smaksatt med kummin och persilja, riktigt gott! Ska absolut finnas på julbordet i år!

 :yay:
Loggat
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 31080



Hemsida
« Svara #34 skrivet: 2009.11.24 - 05:13:58 »

Ja fy vad den där sylten var läskig!  :puke1:

Det där umeåiska tillbehöret lät gott dock. Det ska jag prova. Har inte ätit vitkål på evigheter, så det kanske är dags. Du lägger väl in det bland recpten när du testat ut hur man gör?  :bg:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
HerrKaos
Jr. Member
**

Smörklickar: 1
Offline Offline

Antal inlägg: 34


« Svara #35 skrivet: 2009.11.24 - 05:34:14 »

Jodå, det kommer ett recept när det har blivit färdigtestat. Jag gjorde det idag tillsammans med smörstekt broccoli och älgstek. Jag gjorde kålen för grov dock....undrans om man ska finriva eller? I konsistens var den inte som en "pizzasallad" utan snarare som en "pasta". Nåväl..ska fortsätta att "labba"...det är ju helskoj!

 :thumbsup:
Loggat
idalinda
Extraterrestrial
********

Smörklickar: 41
Offline Offline

Antal inlägg: 6909



« Svara #36 skrivet: 2009.11.24 - 05:41:08 »

Hur strimlar du kålen ?
har du testat att riva den med en osthyvel, den konsistensen blir bra för smörstekt vitkål i alla fall .
Loggat
HerrKaos
Jr. Member
**

Smörklickar: 1
Offline Offline

Antal inlägg: 34


« Svara #37 skrivet: 2009.11.24 - 06:28:53 »

Jag skar med kniven...vad jag vill minnas så var kålen på restaurang rex trådfin....
Loggat
Corny

*******

Smörklickar: 25
Offline Offline

Antal inlägg: 2562



« Svara #38 skrivet: 2009.11.24 - 08:05:14 »

Har inte ätit vitkål på evigheter, så det kanske är dags
Du håller dig undan vitkål, tack!  :angrywife: Sist gång var ingen höjdare om jag minns rätt! Du och vitkål passar nog inte så bra ihop! :neutral:
Loggat

Ibland så är man någon annan än den man ser ut att vara.
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 31080



Hemsida
« Svara #39 skrivet: 2009.11.24 - 08:25:15 »

Varför tror du att jag inte ätit det på så länge?  :shy:

Förrersten, funkar det att frysa tillagat vitkål? T.ex. fövälld eller smörkokt. Eller blir den helt lankig då? Jag har aldrig provat.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Corny

*******

Smörklickar: 25
Offline Offline

Antal inlägg: 2562



« Svara #40 skrivet: 2009.11.24 - 08:29:36 »

Förvälld borde ju gå att frysa med bra resultat, men smörkokt? Tror nog att det är bättre att göra mindre mängd av det sistnämnda istället för att frysa in.
Loggat

Ibland så är man någon annan än den man ser ut att vara.
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 31080



Hemsida
« Svara #41 skrivet: 2009.11.24 - 08:31:00 »

Tanken var att laga till all kålen på en gång så den inte blir liggande månadsvis i kylen igen.  :blush:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Corny

*******

Smörklickar: 25
Offline Offline

Antal inlägg: 2562



« Svara #42 skrivet: 2009.11.24 - 08:33:50 »

Hur mycket har du, egentligen? Kan du inte göra surkål av en del då? Det är ju både gott  :dribble: och nyttigt! Och det håller sig bra... :flirting:
Loggat

Ibland så är man någon annan än den man ser ut att vara.
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 31080



Hemsida
« Svara #43 skrivet: 2009.11.24 - 08:37:27 »

Men man köper ju ett huvud och jag äter inte så mycket kål. Det var nog så det gick till sist. Jag hade glömt hur länge jag haft kålen., Hittade ju ett huvud till sen som jag köpt samtidigt som var helt läskigt.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Corny

*******

Smörklickar: 25
Offline Offline

Antal inlägg: 2562



« Svara #44 skrivet: 2009.11.24 - 09:36:24 »

I de flesta affärer jag handlar, så finns det alltifrån hela kålhuvuden till 1/4-dels. Rätt så praktiskt, faktiskt. Bara att välja hur mycket man ska laga till för tillfället. Att du, som ensamstående, inte gör åt 4-5 kilo kål i brådrasket, förstår jag också, men att inte dina butiker tänker på att dela upp, kan jag tycka är lite småkorkat.
En sak med kål, som jag vet går att frysa, är när man steker kål, köttfärs och lök tillsammans och blandar i en massa goda kryddor. Det är gott! Och det är också bra när man fryst det. Kåldolmar??? Finns ju hur många frysta paket som helst i affären. Varför inte göra själv och frysa in?
Loggat

Ibland så är man någon annan än den man ser ut att vara.
Sidor: 1 2 [3] 4 5 6   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544