halloj Esther, har du passerad 6 kg gränsen nu !
Jo, man lär sig sakta men säkert vad kroppen tål och inte tål, väldigt värdefullt !
Jag kunde avstå mycket under de första LCHF-åren för jag tålde inte laktos eller gluten... resultatet av intaget var så smärtsamma så det var inte ens svårt att tacka nej.
Men NU helt plötsligt tål jag feta mjölkprodukter utan kruseduller lika så gluten, mystiskt
Men näsan börjar rinna våldsamt av alla mjölkprodukter ( utan smör och ost)
Ibland svullnar munnen av mörk choklad
, ibland inte
det är inte heller lätt att informera bekanta om vad jag äter... förut sade jag fixa mörk choklad och gräddglass.
Nu stämmer det inte alls !
Nu äter jag med förnuft bjudmat och försöker stå ut med konsekvenserna ...
Min stora svaga punkt är mina finska favoriter ( lördagskorv, finsk smörgåsgurka ( inte så sött som den svenske),
en viss finsk bullesort, finska munkar och några godissorter )
Så när jag besöker Finland, handlar något av dessa till Jul eller besöker Norrland och kan därmed handla i Finska sidan, då ÄR det SKÖRT , totalt .
Efteråt svullnar jag upp, fingrarna är som prinskorvar och jag trivs inte med mig själv¨
Efter något sådant är det bara att dra ner kolisar nära noll och vänta några dagar.