Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.11.21 - 21:39:07 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Fiskkakor med sardellsås  (läst 4699 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Bookia
Hero Member
*****

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 622



« skrivet: 2008.04.07 - 22:26:38 »

2-3 portioner

600 g fiskfilé, t ex sej
1 tsk salt
1 st ägg
2 krm muskot, riven
2 tsk smör

Sardellsås:
4 st sardellfiléer
2 dl naturell yoghurt
2 st vitlöksklyftor, pressade

Gör så här
1. Plocka bort ev ben från fisken och skär dem i bitar. Lägg dem i en matberedare och kör tillsammans med salt, ägg och muskot till en slät färs.
2. Forma till små biffar och stek dem i smör på medelgod
värme ca 2 minuter på varje sida.
3. Finhacka sardellerna. Blanda dem med yoghurt och vitlök.
4. Servera biffarna med kokt potatis, råkost och kall sardellsås.
Riv ev lite extra muskot över.
Loggat

All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star.
Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544