Titel: Kyckling och ädelostsås Skrivet av: Langhol skrivet 2008.05.28 - 07:40:47 3 kycklingfileér
smör att steka i :lick: 2 dl grädde 1 brk creme´fraiche 1 hönsbuljongtärning 100 g ädelost 1½ dl ruccola salt & peppar 1 msk rostade solrosfrön Skär kycklingen i små tärningar och bryn dem i smör. Häll på grädde, creme´fraiche och buljongtärning. Låt koka ihop 10 min. Smula i osten och låt den smälta ner i såsen. Rör i hackad ruccola och smaka av m. salt & peppar. Strö över solrosfrön. Servera med stekt blomkålsriv. Taget ur en veckotidning. Serverade ruccolan bredvid eftersom ättelägget är misstänksam mot allt grönt. Titel: SV: Kyckling och ädelostsås Skrivet av: Pippiputti skrivet 2008.05.29 - 00:33:21 Grönt som heter Ruccola är jag oxå misstänksam mot :glare:
Men resten verkar gott! :smile: Titel: SV: Kyckling och ädelostsås Skrivet av: Levis skrivet 2008.05.29 - 19:38:09 Ruccola som är så gott!
Det verkar i och för sej resten vara med. Titel: SV: Kyckling och ädelostsås Skrivet av: Tejjan skrivet 2008.08.16 - 01:51:42 Måste ju bara påpeka att för dem av oss som inte äter kött så går det alldeles utmärkt att ersätta kycklingfiléerna med quorn och hönsbuljongen med grönsaksbuljong. Blir supergott! :thumbsup:
Titel: SV: Kyckling och ädelostsås Skrivet av: hemul skrivet 2008.08.16 - 13:49:08 Och för oss som inte äter varken kycklingfilé eller quorn går det lika bra med hel kyckling. :lol2:
|