Titel: Köttfärsen nu ännu hållabarare Skrivet av: hemul skrivet 2013.05.23 - 11:21:51 http://www.slv.se/... (http://www.slv.se/sv/grupp3/Pressrum/Nyheter/Pressmeddelanden/Andrad-branschriktlinje-Kottfarsen-haller-tva-dygn/)
Tro det? :goggle: Titel: SV: Köttfärsen nu ännu hållabarare Skrivet av: Subcalva skrivet 2013.05.23 - 17:47:25 Fast det spelar ju i princip nästan ingen roll för det är jättesvårt att hitta kött som inte är packat i tråg med skyddad atmosfär.
Blä! :puke2: Titel: SV: Köttfärsen nu ännu hållabarare Skrivet av: hemul skrivet 2013.05.23 - 17:54:07 Bara att styra mot närmsta City Gross! :thumbsup: Har du ingen sån där du bor? :worried:
Titel: SV: Köttfärsen nu ännu hållabarare Skrivet av: Subcalva skrivet 2013.05.23 - 21:31:59 Jag brukar köpa köttlåda där det ingår köttfärs och i övrigt köpa högrev som vi mal själva.
Titel: SV: Köttfärsen nu ännu hållabarare Skrivet av: idalinda skrivet 2013.05.23 - 21:41:48 :blink:
Titel: SV: Köttfärsen nu ännu hållabarare Skrivet av: hemul skrivet 2013.05.23 - 21:58:39 Då har du väl inget att gnälla över! :club:
Men visst, har man inte CG eller liknande butik där man bor, då kan det vara svårt. Fast jag tror faktiskt inte det är skyddande atmosfär på "min" stora ICA heller, men jag ska inte svära. Köper inte kött där ivf. Titel: SV: Köttfärsen nu ännu hållabarare Skrivet av: Tina skrivet 2013.05.24 - 16:00:51 Vår lill-ica maler köttfärsen själv.
Titel: SV: Köttfärsen nu ännu hållabarare Skrivet av: idalinda skrivet 2013.05.24 - 19:48:24 :blink: Vem har gnällt, jag? :tongue_wag:
Jag bara förundrar vad dom hittar på.... Jag behöver inte gnälla alls, jag har ju nuförtiden två olika naturbetande nötbönder att beställa ifrån och även en vildsvinjägare. Apropå vildsvin, ett år sedan köpte vi kött från bekanta, troligen av äldre svin, för jag gillade inte smaken. Resten av sällskapet tyckte att det var ok. Denna gången fick vi ungkött och jägaren sade att det ska vara små grisar så att det ska smaka gott. Och det verkar stämma. Dessutom tipsade han om att vildsvin ska marineras länge, hälst 2-3 dygn för att det ska få smaken. jag har hittat tre olika marinad resept och har hunnit testa två av dom. En texmex-marinad har blivit poppis nu och 15-åringen vill grilla hälst varje dag. Vad kostar godingen? 50 kr kg , styckat , skivat och klart hem till köket! :yay: Titel: SV: Köttfärsen nu ännu hållabarare Skrivet av: hemul skrivet 2013.05.24 - 20:27:39 Nej, jag menade subban.
Titel: SV: Köttfärsen nu ännu hållabarare Skrivet av: Subcalva skrivet 2013.05.25 - 20:12:31 Va! Får man inte gnälla :max-shock:
Titel: SV: Köttfärsen nu ännu hållabarare Skrivet av: hemul skrivet 2013.05.25 - 20:35:57 Bara när det är befogat! :nono: JAG får däremot givetvis gnälla hur mycket jag vill. :bg:
|