Fetbobbas Forum

Allmänt => Babbelboxen => Ämnet startat av: Mynlen skrivet 2011.07.06 - 09:24:19



Titel: blog
Skrivet av: Mynlen skrivet 2011.07.06 - 09:24:19
ni ska idag titta pa min blogg. Inte lasa om ni inte vill men titta pa bilderna pa maten jag gjorde igar. Hittade receptet (eller lanken till receptet) har men har modificerat med litet extra kryddning i form av litet manniskoskinn. Det var UBERGOTT!   :worshippy: har med i matlatan nu! undrar om den ar god kall ocksa. :rolleyes:

lchfnl.wordpress.com
(kommentar far garna lamnas om ni vill :blush: Hm verkar som om jag tigger. Fast det gor jag ju! :lmao:)


Titel: SV: blog
Skrivet av: Corny skrivet 2011.07.06 - 13:38:49
Jag både läste och kollade på bilder. Fast jag kan helt ärligt erkänna att jag inte förstod ens hälften av det! (Dessvärre brukar jag alltid hävda att holländska och svenska är lika, så jag får väl skämmas nu då...  :whink: )

Kycklingen som du hade gjort såg underbar ut! Vad var det för ost som du hade petat in i kycklingen? Själv brukar jag använda mig av grönmögelost.

När det kommer till dagens lunch, så visade jag bilderna för min älskade, och han frågade direkt: Får jag det idag?  :dribble: Så det får väl bli en liten sådan gratäng till honom till middag.  :lol1:


Titel: SV: blog
Skrivet av: Mynlen skrivet 2011.07.06 - 13:57:03
hihi vad bra! var nagat recept vid ooh kottfarsgratang eller sa.

Boursinost petar jag i kycklingen. Da kanske min dotter vagar smaka ocksa, men gronmogelost MUMS gar fetbort hos henne. Hon ville inte heller ha den har gratangen, gjorde en utan lok och ost at henne, vill hellre att hon atar en att hon skippar maten.

gratangen ar utmarkt lunchmat! MATT som en PLATT (fast hur kan plattar vara matta eftersom dom bara innehaller kh.  :confused3:) och inte behovde jag varma den. Dock  var den inte kylskapkall. kylarna har pa jobbet ser forfarliga ut  :puke1: dar vagar jag inte ha min mat, hur bra den an ar forpackat.  :ignore:

jag tycker tyska ar en bra blandning mellan SE och NL  :flirting:


Titel: SV: blog
Skrivet av: hemul skrivet 2011.07.06 - 15:26:47
(Dessvärre brukar jag alltid hävda att holländska och svenska är lika, så jag får väl skämmas nu då...  :whink: )

Men jag upptäckte för första gången att språken ÄR lika! Den här bildtexten förstod jag nästan helt.
Dit ca 20 minuten in een hete oven doen, ongeveer 200 graden. Tot de kaas gesmolten is en wat bruinige plekjes heeft.

Cool!  :thumbsup:


Titel: SV: blog
Skrivet av: hemul skrivet 2011.07.06 - 15:29:57
"Bruinige plekjes" var kul!   :lol2:


Titel: SV: blog
Skrivet av: Mynlen skrivet 2011.07.06 - 16:25:06
men utan bruinige plekjes ÄR det inte gott!!!  :tongue_wag:

Corny glöm inte hemliga kryddan, riv litet av ditt skinn  :lulz:


Titel: SV: blog
Skrivet av: hemul skrivet 2011.07.06 - 16:26:37
Det var rent språkligt som det var kul - läst med svenska ögon. Fattar jag väl att det måste till bruinige plekjes för att bli gott!  :lol:


Titel: SV: blog
Skrivet av: Ena skrivet 2011.07.07 - 12:38:41
Citat
jag tycker tyska ar en bra blandning mellan SE och NL  :flirting:
Hej Mynlen  :wave:  :flowers:
Och jag tyckar att hollänska och danska är mycket lika som läsespråk.   :nod-yes:
Som talespråk är det ju en hel annan sak.  :eeek:  :max-shock:


Titel: SV: blog
Skrivet av: Mynlen skrivet 2011.07.07 - 17:25:08
ja, danska är ju som om man har en potatis i halsen. inte riktig lchf hihihi!


Titel: SV: blog
Skrivet av: Mynlen skrivet 2011.07.07 - 17:33:50
http://se.babbel.com/go/_lara_sig_nederlaendska?l2=NLD

kanske något för er? :lulz: :lulz: :lulz:


Titel: SV: blog
Skrivet av: Ena skrivet 2011.07.08 - 12:28:27
ja, danska är ju som om man har en potatis i halsen. inte riktig lchf hihihi!
För mig virkar det uttmärkt, för jag äter faktisk lite potatis.  :lulz:


Titel: SV: blog
Skrivet av: Mynlen skrivet 2011.07.08 - 16:42:43
jaa jag vet det finns den det danskbabblande här  :lulz: :lulz: