Titel: Kalkon Skrivet av: Cowboy skrivet 2008.01.15 - 15:21:19 Varför är den rökta kalkonen i affärer så mager. Om man får tag i fet fin rökt kalkon är det jättegott men den fettfria varianten i affärn får dom ha kvar för mig.
Titel: SV: Kalkon Skrivet av: miapia skrivet 2008.01.16 - 14:06:25 Jag gillar oxå kalkon, men som sagt den som oftast finns går ju "bort". Dessutom är det ju smakförstärkare/glutamat tillsatt. Någon som hittat kalkon utan nyckelhålsmärkning och smakförstärkare, hojta gärna till om var.
Titel: SV: Kalkon Skrivet av: idalinda skrivet 2008.01.16 - 18:35:55 Min mamma fixade en jul en underbar kallrökt (3 månader) kalkon till julbordet.
Jag tror att det var det ljuvligaste jag har ätit i köttvägar :inlove:. Detta var så där 17 år sedan i Finland-landet :byecry: Om någon vet något om kallrökt kalkon kan man hojta också ! Titel: SV: Kalkon Skrivet av: hemul skrivet 2008.01.16 - 18:42:12 Jag flyttade denna tråd eftesom det inte är ett recept. Passade på att göra en livsmedelssektion också, som vi hade i gamla forumet. Insåg att det nog behövs. :lol:
|