Hur ersätter man.....

<< < (3/3)

hemul:
Jag tyckte du sa förut att du köpte sånt de säljer på ICA. Var det fel?

berittis:
Sherry är toppen i tomatsoppa också.  :drooljump:

idalinda:
Citat från: hemul skrivet 2013.09.21 - 19:55:33

Jag tyckte du sa förut att du köpte sånt de säljer på ICA. Var det fel?


Ju det är Icas matlagningsvin jag har köpt, utan att reflektera så mycket.
Därav mina tårar, man måste verkligen kolla allt.

Snart  måste jag ta tag hur man gör " vitlöksås" sånt vit på flaska.
Verkar innehålla rapsolja och ägg, alltså majonäs + massa kryddor och tillsatser.
Men jag gillar inte vanlig majjo, så något har de gjort med denna som får mig att gilla det.

Ungdomarna vill nuförtiden spruta på det nästan allt: pizza, stekt sill med potatis, stekt mangold med backon...
som ketchup förr i tiden på all mat.

Mynlen:
blanda majonnäs och cf och riv i vitlök. Litet salt kanske om du tycker det behöver det och blanda ihop. Sen kan du ha i litet (torkad) dill.

Det på flaska innehåller också socker.

jag gör vitlökssås ganska ofta, det är ju så gott!

Vill du ha den litet tunnare, enkelt att blanda i litet vatten.

hemul:
Jag kan trösta dig med att det är konserveringsmedel i de flesta billiga viner också. Men inte så mycket kanske.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida