Basvaror i kylen, frysen, skafferiet |
(1/5) > >> |
idalinda: Hos idalinda Kylen: 50-60 ägg, 2 kg ekosmör, 2 liter eko vispgrädde, 3-4 kg storeost ( 38%) , mezeyogurt frysen: hinkvis olika bär, köttfärs, fläskfile, laxfileér och hel lax, rådjur, broccoli och förvällda grönsaker från trädgården skafferiet: makrill i tomatsås, tonfisk i olja, kokosmjölk, krossade tomater och torkade saker från trädgården ( stevia, grönkål, persilja, chilipulver) |
pitch: Citat från: idalinda skrivet 2008.09.19 - 19:15:24 Hos idalinda Kylen: 50-60 ägg, 2 kg ekosmör, 2 liter eko vispgrädde, 3-4 kg storeost ( 38%) , mezeyogurt frysen: hinkvis olika bär, köttfärs, fläskfile, laxfileér och hel lax, rådjur, broccoli och förvällda grönsaker från trädgården skafferiet: makrill i tomatsås, tonfisk i olja, kokosmjölk, krossade tomater och torkade saker från trädgården ( stevia, grönkål, persilja, chilipulver) du verkar ha en riktigt stor kyl/frys... 50-60 ägg? Tar en jävla plats hos mig... Gör du av med dessa volymer /vecka eller /månad? Det låter mer som ett osunt "sparande" |
hemul: Ha-ha! Jag köpte 150 ägg i stöten förut. Och jag är, till skillnad från idalinda, själv. :thumbsup: |
pitch: Nice... Även om jag fått frugan att anamma LCHF så går det inte åt mer än ca 20-30 ägg/vecka Hur snabbt förbrukar/äter man upp 150 ägg...och till vad? |
hemul: Ägg står sig ju i många månader. Jag hade äggtant och ville inte att hon skulle behöva komma varje vecka. Köper jag i affärn köper jag bara 4-5 6-pack i stöten. |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |